W Piotrkowie jest umieralnia. Nie daj Boże nagłej i fachowej pomocy - wykończą Cię
Niech ten wypadek będzie nauką dla pieszych.
Jadąc autem, mogę się zagapić, zasłabnąć, zawsze pieszy będzie bardziej poszkodowany ,ja zapłacę mandat i pojadę dalej.
Szybkiego powrotu do zdrowia poszodowanemu
Wstydź się epiotrków za dziennikarza, który pisze, że nie badano trzeźwości Szymka, ja bym się podała do dymisji za taki tekst jak jest na potralu
Konieczko doprowadzi do tego, że w Szpitalu Wojewódzkim będą pracowali tylko technicy od włączania aparatów i przyjmowania rodzin księży poza kolejnością. Skoro po potrąceniu już trzeba do Bełchatowa pacjenta wywozić, to samo jest z dziećmi, to o czym mówimy?
Ja moim zawsze powtarzam dziecia uważajcie nawet jak macie zielone . Będzie jechał pijany OLBRYSKI po szklance wina na polowaniu i będzie tragedia.swoją droga dziś na "powidoki" "wielkiego artysty" jak pisza lemingi jechali pociągiem.no a czym jak mu prawko zabrali
Szymon przeszedł poważną operację neurochirurgiczną. Jego stan jest krytyczny, ale stabilny. Decydujące będą najbliższe 24 godziny.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!